lørdag 28. august 2010

Små ting..

En eng, et kamera,litt lys.. Nok egentlig.


Fra Oona Torgersen Photography


Fra Oona Torgersen Photography


Fra Oona Torgersen Photography


Fra Oona Torgersen Photography


Fra Oona Torgersen Photography


Fra Oona Torgersen Photography4 kommentarer:

Einar sa...

Dette holder rikelig, vakkert og nært!

Oona Torgersen sa...

Takk Einar! Har hatt så liten tid til foto i det siste..Håper på en dag eller 2 nu!

OAL-photo.com sa...

det første bildet er et knallbilde der skarpheten sitter perfekt og lyset gjør resten. Det andre er jo en klassiker, men her finnes det jo en del og sammenligne med så konklusjonen er bra men liker det første bildet bedre..så det beste bildet her.. smylebildet..fantastiske reflekser (brukte du gladplast og vannflaske? - funker i hvertfall) eller var det slik i enga. Det eneste lille minus for min del her er at jeg skulle ønske større del av smylen var skarp..eller dersom det ikke er croppet fra før .. prøv det nederste høyre kvadratet...så håper jeg du får mer enn to dager.. det er jo nå det starter å bli artig med kameraet igjen..sommeren er jo stort sett bare kjedelig lysmessig og så her nord selv om det er bedre enn i sør da...styremøte på onsdag?

Oona Torgersen sa...

Takk for en flott gjennomgang av bildene mine Ola!
Visste ikke at stråene heter smyle, så der lærte jeg noe nytt! Trur ikke jeg har så mye å gå på der, men skal prøve ut. Ikke noe flasker og plastikk her, men objektivets egne reflekser. Leter ofte etter det i "nærbildeverden"..
Ja, løvetannen er vel ett av de mest fotograferte motiver, og det er vanskelig og komme opp med noe nyskapende der, men det er allikevel gøy med dem, og vakre er de hver gang jeg ser dem :-)