torsdag 4. august 2011

En Stille Uke

Jeg har ikke skrevet noe på lenge.
Sammen med mange i Norge og Verden er jeg i stor sorg over det som har skjedd den 22 Juli i år. Det er en ufattelig tragedie. I mitt lille land har det skjedd en ufattelig handling.En terrorhandlig uten forankring i noe som jeg kan skjønne.
Jeg føler med alle som er rammet direkte, og indirekte, og jeg føler meg som en del av en stor familie som har mistet mine kjære,mine venner,mine barn,mine naboer.
Min dypeste kondolanse går til dere som har har mistet de nærmeste.
Og min medfølese går til de som har opplevd dette på nært hold.
Ord blir fattig.
Til minne.3 kommentarer:

ketil olsen sa...

En tragisk hendelse for svært mange i vårt land. De fleste føler seg nok berørt på en eller annen måte. Fine ord fra deg.
God helg.

ketil

OAL-photo.com sa...

..vakkert bilde til en tragisk hendelse som faktisk har ført noe bra med seg. Nemlig den norske måten å vise verden på hvordan man reagerer på sånt... og dermed har også en terrorist mislyktes totalt.....

Oona Torgersen sa...

Livet er kort,vakkert og skjørt. Ønsket om fred mellom mennesker er kansje en utopi,men ønsker og drømmer er noe å strekke seg etter. Jeg har aldri sluttet å drømme! Takk for at dere deler tankene med meg!
Ord blir fattig, men viktige tanker og ord blir diskutert åpent nu, og jeg håper vi ikke slutter med det, for fremtidens skyld.