mandag 25. april 2011

Gransangeren

En liten serie om Gransangeren. Den er kommet ! Dette er en bitte liten fugl, bare 11 cm, men duverden for en tøffing! Siste bilde viser litt av trikset mitt: En spiller, og en liten høyttaler. Gransangeren, som Løvsangeren er lett å lokke til seg med lyd.
Gjerdesmetten gjenstår, det er mange i ura, men håpløs å komme innpå ( den er jo kjent for å smette unna da...) Men den synger! Og det er utrolig for en klar og skarp sang den lille kroppen klarer å skape.2 kommentarer:

OAL-photo.com sa...

Mobil-telefon og høyttaler.. snedig.. det er vel flere fugler som lar seg lure vil jeg tro - er det mulig å få de til å sette seg der du vil he dem også eller...

Oona Torgersen sa...

:-) Njaa,ikke akkurat der du vil ha dem, men de kommer ihvertfall i nærheten, og noen er jo mer enn villig til å posere litt for kamera da..! Ps. Det er ikke mobiltelefon, men vet at folk bruker det også. Her er det en egen opptaker, som jeg bruker for å ta opp egen lyd med. Denne kan da også brukes som avspiller. 2 fluer i ett smekk (men ikke nødvendig, man kan få seg en Mp3 spiller av den rimelige sorten)!